Hoe plan je het badkamer project?

Als je de knoop doorgehakt hebt en besluit dat het tijd is voor een gloednieuwe badkamer, raden we je aan wat tijd te nemen en je project te plannen. Als er zoveel keuze is, is het gemakkelijk om overweldigd te raken. Daarom hebben we deze handige gids samengesteld om u te helpen bij het plannen van uw badkamer.

 

De ruimte

De afmetingen van je badkamer vormen de basis van het ontwerp. Het is belangrijk dat deze juist zijn, daarom hebben we een aantal handige tips die je hierbij kunt gebruiken. Een goede grip krijgen op de vorm van uw kamer is een goede manier om uitrustingen te kiezen die het gebruik van de beschikbare ruimte optimaliseren.

 

Prioriteiten bepalen

Bepalen wat je prioriteiten zijn, zal helpen bij het kiezen van welke producten je wilt kopen. Bedenk eens wie de badkamer gaat gebruiken en wat hun eisen zijn. Heb je een grote familie die veel opslagruimte nodig heeft? Of ben je altijd onderweg en wil je het beste uit je ochtend douche halen? Je wilt een badkamerontwerp dat voldoet aan de behoeften van het huishouden.

 

Jouw stijl

Ons enorme assortiment aan badkameraccessoires betekent dat er wel iets is voor in je modern bathroom. Als je niet zeker weet welke look bij je past, kun je bijvoorbeeld op Pinterest kijken om inspiratie op te doen. Bedenk hoe je je wilt voelen wanneer je de badkamer gebruikt Wil je een ontspannende spa-achtige ambiance of een stimulerende ruimte om u klaar te maken voor de dag? Ben je een fan van modern chroom, of wil je met een vleugje kleur pronken met je persoonlijkheid? Door tijdschriften, webpagina’s of blogs te bekijken, krijg je goede ideeën en kom je erachter tot welke stijl je je aangetrokken voelt.

 

De verlichting

Vergeet niet om verlichting in het ontwerp te betrekken. Verlichting kan op verschillende manieren invloed hebben op je badkamer, van het creëren van de juiste atmosfeer tot het helpen met dagelijkse taken.

Als je bijvoorbeeld van plan bent om de badkamer te gebruiken als een plek waar mensen hun haar en make up te doen, overweeg dan verlichte spiegels. Deze slimme ruimtebespaarders zijn wandgemonteerde spiegels met geïntegreerde of bevestigde lampen.

Er zijn meer innovatieve oplossingen waar je misschien niet aan gedacht hebt, die ook veel aan de badkamer kunnen toevoegen, zoals lampen in kasten, waardoor je gemakkelijker kunt zoeken naar toiletartikelen of medicijnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *