Op zoek naar een relatiegeschenk? Een ZustainaBox is duurzaam én uniek

Relatiegeschenken zijn een mooie manier om een collega of klant te bedanken. Bijvoorbeeld met kerst, bij een uitbreiding van het bedrijf of na een jarenlange samenwerking. Je hoopt dat je zakelijke relatie lang plezier van je geschenk heeft, maar een goed relatiegeschenk is soms lastig te vinden. Het gevaar van relatiegeschenken is dat ze snel vergeten kunnen worden of zelfs compleet ongebruikt kunnen blijven. Dit is niet alleen zonde van het geld en de moeite, maar het is ook slecht voor het milieu.

Zustainabox heeft hier gelukkig een oplossing op bedacht: de BusinessBox. Een BusinessBox is een duurzaam relatiegeschenk, vol met milieuvriendelijke producten. Zo verras je je zakenrelatie met een uniek geschenk en ben je tegelijkertijd goed bezig voor het milieu. Wellicht worden je zakenrelaties vervolgens ook geïnspireerd door de duurzame producten van ZustainaBox en vindt er zelfs een duurzaam sneeuwbaleffect plaats.

Wat is ZustainaBox?

Zustainabox is een Nederlandse onderneming die mensen inspireert om duurzamer te leven, en daar een handje bij helpt door je met milieuvriendelijke producten in contact te brengen. Veel mensen zijn zich tegenwoordig bewust van de huidige milieuproblemen, maar weten niet goed hoe ze aan een groenere levensstijl moeten beginnen. Zustainabox helpt hierbij door verschillende duurzame producten voor je te verzamelen, zodat jij ze uit kunt proberen. Bevallen je nieuwe spullen je wel? Dan kun je moeiteloos de switch maken naar een duurzamer leven. Groener leven hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of duur te zijn. En dat wil ZustainaBox graag aan je laten zien.

Wat een BusinessBox zo duurzaam maakt

Als je shopt bij ZustainaBox, hoef je je geen zorgen te maken over de ecologische impact. De mensen van ZustainaBox hebben namelijk overal aan gedacht! Zo wordt er voor elke box die jij bestelt ook één boom beschermd en worden de boxen zoveel mogelijk per fiets bezorgd. Verder zijn alle producten van ZustainaBox veganistisch, plasticvrij en zo lokaal mogelijk geproduceerd. Zo ook alle producten die in je BusinessBox zitten. Goed voor het milieu en het klimaat dus.

Personaliseer je relatiegeschenk

De meest populaire BusinessBox kost 40 euro en bevat een herbruikbare koffiebeker van bamboe, hennepthee, kaartjes met bloemzaadjes, een notitieboek gemaakt van koffie en een seedbomb – een bal van klei, aarde en bloemzaadjes die je overal neer kan gooien en een zee aan bloemen creëert. Ook is er een duurzaam relatiegeschenk in kerst thema: de ChristmasBox. Wil je andere producten aan de box toevoegen of heb je een hoger of lager budget? Dan kan je ook een box op maat laten maken. Dat is mogelijk voor elke situatie en elk bedrijf. ZustainaBox kijkt met je mee en komt binnen 24 uur met een gepersonaliseerd voorstel.

Een uniek geschenk voor je zakenrelatie

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je zakenrelatie iets aan zijn of haar geschenk heeft. Duurzame relatiegeschenken gaan vaak langer mee en zijn extra praktisch vergeleken met andere geschenken. Zo heeft je zakelijke relatie extra lang plezier van het geschenk. Bovendien worden de leveranciers van alle producten uitgebreid gecheckt en keurt een testpanel de producten zelf. Zo ben jij zeker van een hoge kwaliteit voor je zakenrelatie én een lage impact op het milieu.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *